30 Haziran 2011 Perşembe

[no:10] Tel Sarma Üzümlü Örtü





Bu işimde altın, altın eskitme, gümüş renklerini kullanarak tel sarma tekniği ile muşabak ve hasır iğne yöntemi birleştirerek yaptım.Bu örtüm de yine 2011 Feshane İsmek sergisinde sergilenmiştir, ayrıca şuan Almanya'da sergilenmek üzere yola çıkmıştır. Bu örtümün bir de tablosu var onun da resmini koyacağım.

5 yorum:

  1. Merhaba Nazire Hanım. Yaptığınız örnekler ve çalışmalar hakikaten harika olmuş. Tahminimce sipariş üzerine yapmıyorsunuzdur ama yine bir sorup danışmak istedim. Sipariş üzerine yapıyormusunuz yada el işi sizin kadar iyi olan ve sipariş üzerine bu işleri yapan tanıdık bildik biri varmı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,çeşitli kurslara gittiğim için kış dönemi yoğun oluyor, yazın alabilirim sipariş.İlginiz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Çok sevinirim Nazire Hanım . Yalnız ben size ulaşamıyorum lütfen size ulaşabileceğim bir mail adresi verebilirmisiniz yada ben benim adresimi vereyim oradan görüşelim lütfen..
    sgner314qgmail.com
    sizden bilgi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Nazire hanım merhaba emeğinize sağlık örtünüz harika olmuş çiçeğin etrafındaki teli özel bir tekniklemi işlediniz yoksa teli elde büküp şekil verdikten sonramı diktiniz beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler��

    YanıtlaSil
  5. Merhaba nazire hanım harika olmuş ellerinize sağlık ,ince sayılamayan iplikli kumaşta nasıl uyguladınız muşabak tekniğini acemiyim yeni başladım selamlar.

    YanıtlaSil